Kross valkoinen.jpg
 
 

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille alan toimijoille.

Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Lisäksi mallistoista löytyvät myös maantiepyörät, triathlonpyörät, sekä trekking-, fitness- ja hybridpyöriä.

Kross panostaa sähköpyöriin tulevina vuosina tuntuvasti. Tämän hetkinen laadukas, Shimanon Steps osilla varusteltu trekkingpyörä e-bike mallisto on laajentunut sähköavusteisilla maastopyörillä, ja lisäksi Kross hankki äskettäin Hollannista sähköpyöriä valmistavan MC Bike- tehtaan. Hankinta laajentaa tuntuvasti sähköpyörävalikoimaa.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.  Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Krossilla on ollut myös oma MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, ja kyseinen tiimi on maailmantilastojen kärjessä, ja viime vuonna tiimijäsen Jolanda Neff voitti naisten MTB Elite-sarjan maailmanmestaruuden Kross –pyörällään!

 

Kross enduro in action.jpg
Kross urban Seto.jpg
 

SÄHKÖPYÖRÄT

Kross Trans 3.0 Hybrid sähköpyörä

Kross Trans Hybrid 3.0 sähköpyörät ovat huippuvarusteltuja korkealaatuisin komponentein naisille ja miehille. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 418Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 3.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28″ rengaskoolla.

 
 

Kross Trans Hybrid 5.0 sähköpyörä

Kross Trans Hybrid 5.0 sähköpyörät ovat huippuvarusteltuja korkealaatuisin komponentein naisille ja miehille. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 500Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 5.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28″ rengaskoolla.

 
 

TAITTOPYÖRÄT

Kross Flex 2.0 taittopyörä

Kross FLEX 2.0 on taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen.

 
 

Kross Flex 3.0 taittopyörä

Kross FLEX 3.0 on laadukas taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen.

 
 

MAASTOPYÖRÄT

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26"

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle ja harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 3.0 on nuorten harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

 
 

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 27,5" ja 29"

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

 
 

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

 
Kross Hexagon 7.0 black  graphite  steel matte 27,5 ja 29.jpg
Kross Hexagon 7.0 mitat.jpg
 

Kross Lea 6.0

Kross Lea maastopyörät ovat naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

 
 

JUNIORPYÖRÄT

Kross Hexagon Replica juniorpyörä

Kross Hexagon Replica 24″ on suosittu juniorpyörä, jonka menevä maastohenkisyys, tukeva rakenne ja hyvä ajettavuus ovat nuorten ajajien mieleen. Joustokeula ja 18 vaihdetta!

 
 

Trekking/retkipyörät

Kross Trans 4.0

 
Kross Trans 4.0 naisten musta cream.jpg
 

Kross Trans 6.0