logo-pashley.png
 
 

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Alla on esimerkkejä Pashley -polkupyörämallistosta.

Mikäli tuote ei ole maahantuojan varastossa, toimitusaika on 4-9 viikkoa tuotteesta riippuen. 

pashley-gallery-images-bicycle-landscape-38-copy870x1200.jpg
pashley-gallery-images-bicycle-landscape-14-copy870x1200.jpg
pashley-gallery-images-bicycle-landscape-35-copy870x1200.jpg
pashley-gallery-images-bicycle-landscape-36-copy870x1200.jpg
 

PASHLEY AURORA

Aurora on ketterä ja kevyt pyörä, sen täydellisen klassinen mixte-runko on siro ja sopii työmatkaliikenteeseen, kaupunkiin ja pidemmille pyöräretkille. Runkomateriaalina on paras mahdollinen materiaali - Reynolds 531 tupla-ohennettu teräs, jolla on vielä tähänkin päivään saakka eniten Tour-voittoja. Runko on luonnollisesti käsin ja perinteisin menetelmin lukittu Stratford-Upon-Avonissa Pashleyn pienessä pajassa. Aidompaa mixte-pyörää ei enää valmisteta missään muualla, Aurora on hieno esimerkki laadukkaasta ja perinteisestä käsityöstä. Klassinen Mixte-runko on kaunis ja nopea kuin mikä.

Napakat ja monipuoliset 8 Shimano Alfine -napavaihteet sormikärki-ohjauksella, pitkät lokasuojat ja tarkat jarrut yhdistyvät Auroran hienovaraiseen eleganssiin. Värinä on  klassinen Old English White valkoinen. Lisävarusteena saatavana etu- ja takatavaratelineet.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/aurora.php

 

PASHLEY BRITANNIA

On vaikeaa kuvitella parempaa tapaa nauttia kaupungista ja luonnosta kuin polkupyörällä ajaen. Pashley Britannia tarjoaa tähän oikein hyvät mahdollisuudet! Britannian klassiset värit kunnioittavat Pashley:n 90 vuoden ylvästä historiaa käsin tehdyistä Englantilaisista pyöristä. Britannia on hienosti varusteltu pyörä, sama tyylikäs pysty ajoasento kuin muissakin Pashleyn naisten malleissa. Lukkiutumattomat ja turvalliset umpinaiset napajarrut, Pashleyn omat nahkaiset kädensijat, LED napadynamo sekä klassiset värit tekevät Britanniasta täydellisen elinikäisen kumppanin. Aito ja vanha runkomalli tarjoaa mainion pystyn ajoasennon, Britannia - kuten myös Princess mallit - ovat tunnettuja rennosta mutta nopeasta ja helposta menosta. Onhan niitä valmistettukin jo 90 vuotta!
 

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/britannia.php

 

 

PASHLEY BRITON

Briton on Pashleyn uusin miesten teräsrunkoinen kaupunkipyörämalli. Yksinkertaistettuna se on miesten versio huippusuositusta naisten Britannia-mallista. Pysty ajoasento, klassisen ja hillityn tyylikäs ulkonäkö ja yli 90-vuoden kokemuksella käsinjuotettu ja kauniisti viimeistelty runko. Tällaiseen eleganssiin kykenee vain Englannin vanhin edelleen toiminnassa oleva pyörätehdas, Stratford-Upon-Avon:issa toimiva Pashley!

Britonin hienous piilee nimenomaan sen ajattomuudessa, se sopii yhtä mainiosti klassisten pyörien harrastajille, kuin modernille työmatkapyöräilijällekin. Kun jokin asia on kerran suunniteltu ja toteutettu kunnolla, tuotteesta voi tulla ajaton klassikko joka on vuosikymmenestä toiseen yhtä trendikäs.Pashleyn pyörät ovat nimen omaan tätä.
Teknisesti Briton on tehty käyttöön Iso-Britannian sateisissa olosuhteissa. Niinpä se -vähemmän yllättäen - toimii mainiosti myös Suomen ilmastossa. Sturmey Archerin valmistamat rumpujarrut eivät menetä pysäytystehoaan kosteallakaan kelillä ja saman legendaarisen valmistajan 5-vaihteinen C50-vaihteisto ei juurikaan vedestä, mudasta, jäästä tai loskasta hätkähdä. Pyörä on kohtuullisen huoltovapaa ja käsin tehty teräsrunko lähes ikuinen.
uten yleensä, miesten pyörien runkokokoja on useita.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/briton.php

 

PASHLEY CLUBMAN

Täydellistä ajonautintoa !

Clubman 'Urban' on erinomainen, luotettava ja aito klassinen katu- ja retkipyörä.
100 vuotta vanhan käsityötradition mukaan Reynolds 531 teräksestä tehty runko on täydellinen klassikko, ja Clubman mallien geometria on täydellinen kaupunki- ja matka-ajoon. Vaihteena on minimaalisen vähän huoltoa kaipaava 3-vaihteinen Sturmey Archer S3X Fixi. Jos fixi ei ole juttusi, voimme vaihtaa takarenkaan Sturmey Archer 3-vaihteiseksi SRC 3 vapaaratas jalkajarrulla. Pyörässä on etujarruna kohtuullisen huoltovapaat ja tyylikkäät Sturmey-Archer napajarrut jotka toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa. Tyyliä täydentävät aidot GB siipimutterit eturenkaissa sekä 2-väriset Panasonic Pacela 32-622 Tour Guard renkaat. 

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/clubman.php

 

PASHLEY COUNTRYMAN

Countryman on ketterä ja kevyt pyörä, sen hillityn eleganssi randonneur-tyyppinen runko sopii täydellisesti työmatkaliikenteeseen, kaupunkiin ja pidemmillekin maaseuturetkille. Reynolds 531 runko on todellinen klassikko, jonka ominaisuudet huomaat ajossa. Etu- ja takahaarukasssa korvakkeet telineiden kiinnitykseen. Napakat ja monipuoliset 8 vaihdetta sormikärki-ohjauksella, pitkät lokasuojat ja klassinen rungon väri yhdistyvät Countrymanin hienovaraiseen eleganssiin.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/countryman.php

 

PASHLEY DELIBIKE

pashley-product-lifestyle-image-header-classic-deli-only-1980x490.jpg

Pashley Delibike on täysin uniikki, ajaton ja aito vanha kuormapyörä täynnä eleganssia, aito tavarankuljetuspyörä vuosien takaa. Delibike muistuttaa ajasta, jolloin autoja ei kaduilla näkynyt ja tavarankuljetus polkupyörällä oli ihan normaalia arkipäivää. Pashley, Englannin vanhin edelleen toimiva polkupyöränvalmistaja, pitää tätä traditiota yllä rakentamalla edelleen käsin näitä mainioita alkuperäisiä pyöriä Stratford-upon-Avon:ssa.

Delibike on 3-vaihteinen, helppohuoltoinen pyörä, integroitu etujalka ja nimilaatta täydentävät näkyvyyttä ja käyttöä. Siksi Delibike on erinomainen toimitus-, myynti-, lanseeraus- ja mainoskäytössä. Huikean suureen pajukoriin voi lastata kuormaa 25 kg. Kaikkinensa hieno käsin tehty teräspyörä kovaan käyttöön.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/carrier-cycles/delibike.php


PASHLEY GUV'NOR

Guv'nor- 1930 lanseerattu aito Path Racer kilpapyörä on ollut jo vuosia Englantilaisen käsityöperinteen ylpeys. Guv'nor on vankkarakenteinen, klassinen ja käsin tehty pyörä jossa on modernit komponentit. Runkona on Pashleyn kokoama klassikko Reynolds 531 ohennettu teräsrunko, pyörässä on mm. virtaviivainen North Road ohjaustanko Pashleyn käsin tehdyillä nahkakahvoilla viimeisteltynä. Parhaat ja luotettavat materiaalit puettuna 1930 Pashleyn valmistaman mystiseen Path Racer kilpuriin. Muuttumaton ja ajaton kaunotar joka nojautuu mahtavaan perinteiseen ! 

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/guv-nor.php

 

PASHLEY LOADSTAR

1_pashley-product-lifestyle-image-header-4980x490.jpg

Pashley Loadstar - todellinen kuormapyörä ammattikäyttöön!

Loadstar on suunniteltu kovaan teollisen käyttöön, sen kuljetuskapasiteetti takana olevalle teräskehikolla varustetulle kuormalevylle on 200 kg. Luotettavana, vakaana ja helposti ajettavana tavarapyöränä se onkin mainio valinta vahvaksi kuljetuspyöräksi. Loadstar mallia on valmistettu jo yli 30 vuotta, ja niitä tapaakin Intian ruuhkaisilta kaduilta Pohjanmeren öljynporauslautoille – siis siellä missä todellisella ja vakaalla tavarafillarilla on kuljetuksessa tärkeä rooli.

Mainospyöränä tyylikäs Loadstar toimii myös hyvin. Samoin jakelupyöränä sen painoa kestävän kapasiteetin ansiosta - voit suunnitella ja rakentaa omien tarpeidesi mukaisen systeemin takana olevalle kehikolle. Jarrut ovat kolminkertaiset, edessä yksi ja takana tuplat napajarrut takaavat hyvän jarrutustehon sääolosuhteista riippumatta.

Loadstar on kolme- tai yksivaihteinen kuten haluat. Värit voi myös päättää itse. Vakiovärit ovat musta, vihreä, kerma (Ivory) ja burgundin punainen. Lisävarusteena saatavana teräksinen tavarakori (kuten kuvassa, kori ei ole vakiovaruste)

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/carrier-cycles/loadstar.php


PASHLEY PARABIKE

1_pashley-product-lifestyle-image-header-18980x490.jpg

Parabike tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja käytännöllistä ajomukavuutta kaupungissa ja missä vain haluat. Tämä aito 1940-luvun klassikko, BSA ilmavoimien laskuvarjojoukkojen polkupyörä, on yksilöllinen vaihtoehto moderneille hybridipyörille, sen uniikki teräksinen duplex-putkirunko on aivan omaa luokkaansa. Alkuperäistä Parabike mallia käytettiin 2. maailmansodan aikana yleisesti Brittien laskuvarjojoukkojen pyöränä, runko oli silloin taitettava tai irrotettavissa osiin.
Tämän päivän Pashley Parabike on tästä pyörästä modernisoitu versio, military-green värisenä  tuoden tuulahduksen menneiltä ajoilta. Yllättävän nopea ja mukava peli.
 

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/parabike.php

 

PASHLEY PATHFINDER TOUR

Pashley on arvostettu klassisten polkupyörien valmistaja jonka uusin malli Pathfinder jatkaa vanhoja perinteisiä käsityömenetelmiä. Pathfinder malleissa Pashleyn ainutlaatuinen estetiikka yhdistyy klassiseen geometriaan ja todelliseen suorituskykyyn. Pathfinder mallit on suunniteltu ja valmistettu ympärivuotiseen ajoon, valittavana on korkeatasoiset maantievaihtajat tai napavaihteet.


Käsin tehtyjen runkojen materiaaleiksi on valittu ohennetut Reynolds 531 ja 631 teräsputket jotka on hienosti muhvitettu, kokonaisuus takaa herkän ja kevyen ajotuntuman dynaamiseen ajoon. Hieman pidennetty haarukka ja stemmi tuovat mukavan pystyn ajoasennon ja mahdollistavat klassisen suoran pääputken, mukavan pitkä akseliväli tuo mukavuutta ja vakautta laukkujen kanssa ajamiseen ja ohjausgeometria antaa luotettavan kontrollin karkeammassakin maastossa. Erinomaista suorituskykyä tukee huikeat TRP jarrut joita luonnehditaan parhaiksi luokassaan.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/pathfinder-tour.php

 

 
 

PASHLEY PATHFINDER TRAIL

pashley-product-lifestyle-image-header-pathfinder-only-11980x490.jpg

The Pathfinder has been created for that perfect combination of all-purpose, all year round bike with a choice of derailleur or hub gears. It effortlessly combines modern geometry and performance with the enviable Pashley aesthetic to create a truly refined bicycle capable of traversing the map whichever route you choose. 

Hand-crafted using a specially selected lightweight blend of butted Reynolds 531 and 631 steel tubing and fine-lugged construction, the refined geometry of the Pathfinder provides a dynamic riding style with a light and responsive feel. A longer fork and extended headtube make for a more upright (comfortable) riding position whilst still retaining the classic horizontal toptube. A long wheel base offers comfort and stability when loaded with panniers and the steering geometry provides predictable control over rougher ground.

Overall performance is enhanced by powerful disc brakes - renowned for being ‘the best in their class’ – coupled with quality contact points provided by a Brooks Cambium Saddle and GB anti-slip bar tape.

The Pathfinder ‘Trail’  model is built with a wide-ranging Shimano Alfine 8 hub enclosed gearing system, making for virtually maintenance free riding and flawless gear changing, unaffected by mud and grit. This is complimented by Continental Cyclocross Speed tyres that allow a fast on-road experience yet offer grip on gravel. These features give you the freedom to discover the green lanes and tracks that criss-cross the countryside, or equally dart around the urban environment. And, should you ever desire, the frame has a full complement of braze-ons required to switch from hub gear to derailleur or ‘fixie’.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/pathfinder-trail.php


PASHLEY PENNY

Penny tarjoaa mahtavan ajonautinnon monestakin syystä, se on todella käytännöllinen ja mukava pyörä.
Sen käsin tehty, täysin ainutlaatuinen teräsrunko, satiinivärit ja ladukkaat komponentit erottuvat edukseen muista. Penny pohjautuu Pashleyn 1940-luvulla tehtyyn Parabike-pyörään. Tukeva mutta kevyt teräsrunko sekä leveät pistosuojatut renkaat sopivat erinomaisesti pidemmille matkoille ja erityisesti kaupunkiajeluun.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/penny.php

 
 

PASHLEY POPPY

pashley-product-lifestyle-image-header-169-copy980x490.jpg

Pashley Poppy tulvii upeaa väriä päivää piristäen.

Poppy perustuu Pashleyn klassikkoon, Princessiin, pyörissä on sama käsin tehty runko. Sillä on tuttu elegantti kaareva runko, moderni ohjaustanko jonka aidosta korkista ja kumista valmistetut kahvat viimeistelevät sen kauniisti. Poppy on todellinen katseenvangitsija, yksinkertaisen tyylikäs ja täydellinen kumppani lämpimien kesäpäivien maaseuturetkille tai öisille kaupunkiajeluille. Umpinaiset ja huoltovapaat Sturmey Archer napajarrut sekä napavaihteet tuovat luotettavuutta läpi vuoden ajeluille.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/poppy.php

 
 

PASHLEY PRINCESS

Hänen Kauneutensa Princess Classic, todella elegantti ja ajaton 20-luvulla lanseerattu naisten pyörä on kestänyt ajan haasteita vuosikymmeniä ja edelleen toimii esimerkkinä ja esikuvana klassisesta naisten laatupyörästä.
Tämä alusta loppuun käsin rakenettu pyörä varmoin ja luotettavin varustein on erinomainen valinta kaupunkiin tai työmatkapyöräilyyn.
 
Teräspyörän runko on 100 vuotta jatkuneen perinteisen menetelmän mukaan käsin tehty, lukituksineen ja taivutuksineen.
Kaikki Pashley pyörät valmistetaan edelleen käsin Stratford-Upon-Avon:ssa, Shakespearen kotikaupungisssa.
3-vaihteinen kokolailla huoltovapaa napavaihde ja napajarrujärjestelmä tuovat luotettavuutta ja turvallisuutta vaikka ajaisit sateella tai loskassa- jarrutusteho on aina samanlainen ja yhtä tasainen.
Ketjukotelo on umpinainen, tämä estää vaatteita ja ketjuja likaantumasta. Lisäksi että takalokasuojan klassinen suoja on tyylikäs se on myös tarpeellinen suoja vaatteille.

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/princess-classic.php

 

PASHLEY ROADSTER SOVEREIGN

1_pashley-product-lifestyle-image-header-12980x490.jpg

Legendaarinen kulkupeli joka on näyttänyt mallia monille muille merkeille ja valmistajille jo vuosikymmeniä. Ehdottoman aito ja alkuperäinen malli, ei kopio, historiaa täynnä. Tämä mahtava kulkuneuvo tarjoaa nautinnollisen ajokokemuksen sen ainutlaatuisen kuninkaallisen ajoasennon johdosta. Roadster on kaunis ja ajaton pyörä joka tarjoaa kuljettajalle rentouttavan matkan käsintehdyllä ja parhaimmalla englantilaisella laadulla, voit ajella sillä töihin, asiakastapaamisiin tai nauttia viikonloppuretkistä kaupungissa ja maalla. Pyörä on erinomaisesti varusteltu, mm. parhaiten pistosuojatut renkaat, erinomaisen huoltovapaat napajarrut, napadynamovalo, runkolukko ja teräksinen tavarateline. Vakiona viisi vaihdetta, saatavana tilauksesta Shimano Premium 8-vaihteinen malli

Roadster Sovereign - the bike to which it was proclaimed: “the only bike on the road that looks good when worn with a suit”

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/roadster-sovereign.php


PASHLEY SPEED 5

header-image-speed-5980x490.jpg

SPEED 5 saa inspiraationsa historiallisesta hengestä, vauhtiennätysten aikaan jolloin kilpailijat olivat enemmänkin herrasmiehiä kuin ammattilaisia, ja jolloin palkinnot olivat enemmänkin jaloja kuin rahallisia. Se on suorituskykyinen kiituri, jolla on hillitty persoonallisuus ja tyyli, valmiina palvelemaan dynaamista kuljettajansa. Autenttinen 1930-luvun geometria ja konstruktio. 

Katso tarkemmat tiedot ja värivaihtoehdot: https://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/speed-5.php