pelago-logo-round.png
 
 

Vuodelle 2018 olemme jakaneet mallistomme neljään kategoriaan, jotka auttavat oman pyörän löytämisessä.

Portfoliomme on nyt monipuolisempi kuin koskaan, ja kattaa pyöräilijän tarpeet arkiajosta retkeilyyn. Mukana on muutama kokonaan uusi malli, ja tuttujen suosikkipyörien komponentteja on päivitetty entisestään. Kaikki Hanko- ja Airisto-pyörät on nyt varustettu hydraulisilla levyjarruilla, ja retkipyöräklassikko Stavanger on saatavilla kahdessa eri kokoonpanossa sekä runkosettinä.

ARCHETYPE SERIES - Kaupunkipyöräilyn konstailemattomat klassikot

STREET SERIES - Nopeiden kaupunkipyörien uusi sukupolvi

COMMUTER SERIES - Pyörät vaativaan käyttöön työmatkoilla ja kaupungissa

OUTBACK SERIES - Suunniteltu täyttämään vaativan kuskin tarpeet kaikissa tilanteissa

 

Screen Shot 2018-07-25 at 10.55.01 AM.png
Screen Shot 2018-07-25 at 10.56.04 AM.png
Screen Shot 2018-07-25 at 11.02.45 AM.png
Screen Shot 2018-07-25 at 11.04.46 AM.png
 

Screen Shot 2018-07-25 at 10.55.01 AM.png

Kaupunkipyöräilyn konstailemattomat klassikot. Archetype-malliston pyörissä on mukava, ryhdikkäämpi ajoasento. Pyörät soveltuvat hyvin arkikäyttöön ja lyhyemmille etapeille.

BROOKLYN

Suosikkimalli Brooklyn on klassisen kaunis arkipyörä, jossa on ryhdikäs ajoasento sekä mukava ajotuntuma. Sen laadukkaat osat on suunniteltu arkikäyttöön sopiviksi, ja pyörä on näppärä etenkin lyhyemmillä välimatkoilla kaupunkiympäristössä. Pyörää on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa.

Brooklynissä on vahva teräsrunko, jonka matalalle kaartuva muoto helpottaa kyytiin nousemista. Tukevat teräslokasuojat suojaavat vaatteita sadesäälläkin. Schwalben Delta Cruiser Plus -renkaat rullaavat kevyesti ja niissä on vahvistettu pistosuojaus.

Pyörän kokoonpano on viimeistely perinteikkäällä Brooksin nahkasatulalla.

Brooklyn on saatavilla yksi-, kolmi- tai kahdeksanvaihteisena. Yksivaihteinen sopii rentoon ajeluun, kolmivaihteinen yleiskäyttöön. Kahdeksan vaihdetta helpottavat ajoa mäkisessä maastossa tai painavamman kuorman kanssa.

Kuten muissakin Pelago-pyörissä, Brooklynissa on kiinnityspisteet etu- sekä takatelineille, joiden avulla saat lisää kuljetuskapasiteettia ja halutessasi tavarat pois harteilta.

 • Ryhdikäs ajoasento

 • Täydellinen lyhyemmille välimatkoille

 • Jalka- tai vannejarrut

 • 160-185 cm pituisille kuskeille

 • Pyörän voi tilata pyöräkauppaan noudettavaksi säädettynä ja ajovalmiina.

 
 

BRISTOL

Bristol on ajattoman tyylikäs kaupunkipyörä, jossa on ryhdikäs ajoasento ja miellyttävä ajotuntuma. Sen laadukkaat osat on mietitty arkikäyttöön sopiviksi, ja pyörä on näppärä etenkin lyhyemmillä välimatkoilla kaupunkiympäristössä.

Bristolissa on vahva teräsrunko, ja sen tukevat lokasuojat pitävät kuskin siistinä sateellakin. Schwalben Delta Cruiser Plus -renkaat rullaavat mukavasti ja niissä on vahvistettu pistosuojaus. Pyörän kokoonpano on viimeistelty perinteikkäällä Brooksin nahkasatulalla.

Bristol on saatavilla yksi-, kolmi- tai kahdeksanvaihteisena. Yksivaihteinen sopii rentoon ajeluun, kolmivaihteinen yleiskäyttöön. Kahdeksan vaihdetta helpottavat ajoa mäkisessä maastossa tai painavamman kuorman kanssa.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Bristolin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla.

 • Rento ja mukava kaupunkipyörä

 • Ryhdikäs ajoasento

 • Näppärä lyhyemmille matkoille

 • Jalka- tai vannejarrut

 • Pyörän voi tilata pyöräkauppaan noudettavaksi säädettynä ja ajovalmiina. 

 
 

CAPRI

Capri on siro ja ketterä kaupunkipyörä, jonka raikkaat värit ja elegantti muotoilu tekevät pyörästä palkitun designklassikon. Pyörä on kepeä ajaa, ja muiden Archetype-pyörien tapaan Capri soveltuu hyvin monipuoliseen arkikäyttöön.

Capri on moderni versio klassisesta mixte-runkoisesta pyörästä. Kevyen Cro-Moly-teräsrungon geometria yhdistettynä Parisian-ohjaustangon profiiliin mahdollistaa rennosti eteenpäin nojaavan kaupunkiajoon sopivan ajoasennon ja kevyen ohjattavuuden.

Schwalbe Spicer -renkaissa on kevyesti rullaava kuviointi ja pistosuojaus. Raikkautta pyörän ulkoasuun tuovat myös kirkkaat alumiinilokasuojat, jotka suojaavat vaatteita sadesäällä. Capria on saatavilla yleiskäyttöön sopivalla Shimano Nexus 3 -napavaihteella.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Caprin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla. Rungossa on kiinnityspaikat myös pullotelineelle.

 • Kevyt, ketterä kaupunkipyörä

 • Tasapainoinen ja kevyt ajoasento

 • Lyhyille ja keskipitkille matkoille 

 • Vannejarrut

 
 

Screen Shot 2018-07-25 at 10.56.04 AM.png

Nopeiden kaupunkipyörien uusi sukupolvi. Pelkistetyn yksinkertaisissa Street-malliston pyörissä on huomioitu kaikki olennainen kaupunkiajoa varten.

AIRISTO STREET

Airisto Street on kevyt ja sporttinen kaupunkipyörä, joka soveltuu sekä tehokkaaseen arkiajoon että kuntoiluun. Korallin punainen väri ja mustat komponentit luovat pyörälle pikantin ilmeen.

Airisto Streetin tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on ajotuntumaltaan vakaa. Kompakti 1x9-vaihteisto on yksinkertainen, mutta vaihdemäärä ja -välitykset sopivat hyvin monipuoliseen kaupunkikäyttöön sekä hieman pidemmille lenkeille.

Kaupunkiajoon sopivat kuvioidut renkaat rullaavat kevyesti, ja luotettavat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti olosuhteista riippumatta.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Airisto Streetin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla. Rungossa on kiinnityspaikat myös pullotelineelle.

 • Sporttinen 1X9-kaupunkipyörä

 • Aktiivinen ajoasento

 • Soveltuu monipuoliseen kaupunkiajoon ja kuntoiluun

 • Hydrauliset levyjarrut

 
 

HANKO STREET

Hanko Street on päivitetty versio yksivaihteisesta arkipyörästä. Pelkistetty kaupunkimalli, jossa ei ole tingitty teknisistä ominaisuuksista.

Reilu rengastila ja harkitut osavalinnat tekevät riisutusta pyörästä monikäyttöisen ja muuntautumiskykyisen. Ajotuntuma on miellyttävä ja tasapainoinen. Tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrungon ja Pelago Outback -ohjaustangon yhdistelmä tuntuu vakaalta ajaa myös etutelineen ja lastin kanssa.

Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti olosuhteista riippumatta. Pyörän kasettinavan vuoksi se on helppo muuntaa myös vaihteelliseksi.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Hanko Streetin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla. Rungossa on kiinnityspaikat myös pullotelineelle.

 • Riisuttu ja yksinkertainen kaupunkipyörä

 • Aktiivinen ajoasento

 • Soveltuu päivittäiseen kaupunkiajoon

 • Hydrauliset levyjarru

 
 

SAN SEBASTIAN STREET

San Sebastian Street on nopeaan kaupunkiajoon sopiva yksivaihteinen pyörä, jonka muotoilu pohjautuu teräsrunkoisten ratapyörien kompaktiin runkogeometriaan. Mustat komponentit yhdessä rungon yönsinisen maalipinnan kanssa viimeistelevät pyörän nykyaikaisen ilmeen.

Kevyt Cro-Moly-teräsrunko on ketterä ajaa, ja klassisen muotoilunsa vuoksi se toimii myös monipuolisena aihiona muille kokoonpanoille.

Kompakti geometria ja Pelago Riser -ohjaustanko tekevät ajotuntumasta herkän ja helposti hallittavan. Pistosuojatut Schwalbe Lugano -maantierenkaat rullaavat kevyesti, ja laadukas Shimanon vapaaratas välittää voiman tehokkaasti polkimista tienpintaan.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös San Sebastian Streetin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla. Rungossa on kiinnityspaikat myös pullotelineelle.

 • Kevyt, nopea kaupunkipyörä

 • Aktiivinen ajoasento

 • Lyhyille ja keskipitkille matkoille

 • Vannejarrut

 • Pyörän voi tilata pyöräkauppaan noudettavaksi säädettynä ja ajovalmiina.

 
 

Screen Shot 2018-07-25 at 11.02.45 AM.png

Commuter-malliston pyörät on varusteltu vaativaan käyttöön työmatkoilla ja kaupungissa. Tehokkaat napadynamovalot, laadukkaat osat ja levyjarrut tekevät pyöristä luotettavia työkaluja jokapäiväiseen käyttöön.

AIRISTO COMMUTER

Monipuolinen työmatkapyörä, joka korvaa helposti muut kulkuvälineet. Pyöräliitto valitsi Airisto Commuterin Vuoden Arkipyöräksi 2018. Kattavasti varustellun Airisto Commuterin rento ajoasento ja laadukkaat komponentit huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen ja nauttia maisemista.

Kirkkaat napadynamovalot syttyvät automaattisesti liikkeelle lähdettäessä ja pysyvät päällä lyhyiden pysähdysten ajan. Shimano Alfine 8 -napavaihteet ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajosta vaivatonta ja turvallista. Pistosuojatut Schwalbe Spicer -renkaat rullaavat kevyesti. Siro tuplaohennetusta Cro-Moly-teräksestä valmistettu runko on kevyt ja ajotuntumaltaan vakaa.

Airisto Commuter on viimeistelty ajattoman tyylikkäillä kiillotetuilla osilla ja tukevilla alumiinilokasuojilla, jotka pitävät kuran ja loskan poissa vaatteilta. Uusi säänkestävä Brooks Cambium All Weather -satula on mukava myös pitkillä matkoilla.

Kuten muissakin Pelago-pyörissä, Airisto Commuterissa on kiinnityspisteet etu- sekä takatelineille, joiden avulla saat lisää kuljetuskapasiteettia ja halutessasi tavarat pois harteilta.

 • Erittäin monipuolinen matalarunkoinen kaupunkipyörä

 • Rento ja ryhdikäs ajoasento

 • Keskipitkille ja pitkille matkoille

 • Varustettu levyjarruilla

 
 

HANKO COMMUTER

Huippuunsa hiottu vaihtoehto autolle tai julkiselle liikenteelle työmatkoilla ja vapaa-ajalla. Kattavasti varustellun Hanko Commuterin rento ajoasento ja laadukkaat komponentit huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen ja nauttia maisemista.

Kirkkaat napadynamovalot syttyvät automaattisesti liikkeelle lähdettäessä ja pysyvät päällä lyhyiden pysähdysten ajan. Shimano Alfine 8 -napavaihteet ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajoista vaivatonta ja turvallista. Pistosuojatut Schwalbe Spicer -renkaat rullaavat kevyesti. Tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on kevyt ja ajotuntumaltaan vakaa.

Hanko Commuter on viimeistelty ajattoman tyylikkäillä kiillotetuilla osilla ja tukevilla alumiinilokasuojilla, jotka pitävät kuran ja loskan poissa vaatteilta. Uusi säänkestävä Brooks Cambium All Weather -satula on mukava myös pitkillä matkoilla.

Kuten muissakin Pelago-pyörissä, Hanko Commuterissa on kiinnityspisteet etu- sekä takatelineille, joiden avulla saat lisää kuljetuskapasiteettia ja halutessasi tavarat pois harteilta.

 • Erittäin monipuolinen kaupunkipyörä

 • Rento ja ryhdikäs ajoasento

 • Keskipitkille ja pitkille matkoille

 • Varustettu levyjarruilla

 
 

STAVANGER COMMUTER

Kattavasti varusteltu Pelagon lippulaivamalli on pitkien välimatkojen retkipyörä, joka soveltuu myös työmatkoille ja vaativaan arkikäyttöön. Kirkkaat napadynamovalot syttyvät automaattisesti liikkeelle lähdettäessä, ja pysyvät päällä lyhyiden pysähdysten ajan.

Stavangerin tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on suunniteltu säilyttämään vakaat ajo-ominaisuutensa myös kuormattuna, ja rungon reilu rengastila mahdollistaa nastarenkaiden käytön lokasuojien kanssa. Shimano Tiagra 2x10 -maantievaihteisto ja Pelago Compact Drop -ohjaustanko tarjoavat mukavuutta ja suorituskykyä pitkillä matkoilla..

Stavanger Commuter on varustettu pistosuojatuilla Schwalbe Kojak -renkailla ja ajattoman tyylikkäillä kiillotetuilla osilla. Mekaaniset TRP Spyre -levyjarrut ovat helpposäätöiset ja tehokkaat kaikissa olosuhteissa. Tukevat alumiinilokasuojat ja säänkestävä Brooks Cambium All Weather -satula varmistavat ajonautinnon kaikkina vuodenaikoina.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Stavanger Commuterin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla ja pullotelineillä. Saatavilla myös runkosettinä.

 • Retkipyörä vaativaan käyttöön

 • Napadynamovalot edessä ja takana

 • Pitkille ja keskipitkille matkoille

 • Varustettu levyjarruilla

 
 

Screen Shot 2018-07-25 at 11.04.46 AM.png

Testattu maanteillä, metsäpoluilla ja loskassa. Outback-malliston pyörät on suunniteltu täyttämään vaativan kuskin tarpeet kaikissa tilanteissa. Nauti sellaisenaan tai varusta tarakoilla, ja polkaise retkeilyvarusteet mukanasi arjen kiireiden ulottumattomiin.

AIRISTO OUTBACK

Suosikkimalli Airiston retkiversio on luotettava kulkuväline myös vaativassa arkikäytössä. Sen aktiivinen ajoasento on mukava sekä kaupungissa että pitkillä matkoilla. Harkitut osavalinnat ja tasapainoiset ajo-ominaisuudet tekevät pyörästä luotettavan valinnan ympärivuotiseksi kulkuvälineeksi.

Airisto Outbackin tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on ajotuntumaltaan vakaa vaihtelevassakin maastossa, ja karkeasti kuvioidut renkaat pehmentävät kulkua myös päällystetyn tien loputtua. Laajavälityksinen Shimano Deore 2x10 -vaihteisto varmistaa sopivan välityksen myös jyrkimpiin nousuihin.

Airisto Outback on viimeistelty tyylikkäillä mustilla osilla ja säänkestävällä satulalla. Luotettavat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti olosuhteista riippumatta. Vankat alumiinilokasuojat pitävät kuran ja loskan poissa vaatteilta.

Nauti sellaisenaan tai varusta tarakoilla, ja polkaise retkeilyvarusteet mukanasi arjen kiireiden ulottumattomiin. Rungossa kiinnityspaikat myös pullotelineelle.

 • Monipuolinen retkipyörä

 • Tasapainoinen ja aktiivinen ajoasento

 • Arkikäyttöön ja pitkille matkoille

 • Varustettu hydraulisilla levyjarruilla

 
 

HANKO OUTBACK

Hangon retkiversio on suunniteltu täyttämään vaativan kuskin tarpeet kaikissa tilanteissa. Aktiivinen ajoasento ja harkitut komponentit tarjoavat mukavuutta ja suorituskykyä myös pidemmillä retkillä.

Tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on vakaa ajettava vaihtelevassakin maastossa, ja karkeasti kuvioidut renkaat pehmentävät kulkua myös päällystetyn tien loputtua. Laajavälityksinen Shimano Deore 2x10 -vaihteisto varmistaa sopivan välityksen myös jyrkimpiin nousuihin, ja luotettavat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti olosuhteista riippumatta.

Hanko Outback on viimeistelty tyylikkäillä mustilla osilla ja säänkestävällä satulalla. Vankat alumiinilokasuojat pitävät kuran ja loskan poissa vaatteilta.

Nauti sellaisenaan tai varusta tarakoilla, ja polkaise retkeilyvarusteet mukanasi arjen kiireiden ulottumattomiin. Rungossa kiinnityspaikat myös pullotelineille.

 • Monipuolinen retkipyörä

 • Aktiivinen ajoasento

 • Arkikäyttöön ja pitkille matkoille

 • Varustettu hydraulisilla levyjarruilla

 

STAVANGER OUTBACK

Täysin uusi näkemys Pelago-klassikkona tunnetusta Stavangerista. Stavanger Outback on luotettava pitkien ja tiettömien taipaleiden seikkailupyörä, joka etenee ketterästi työmatkoilta hiekkapoluille. Tuplaohennetun Cro-Moly teräsrungon geometria on suunniteltu säilyttämään hyvät ajo-ominaisuutensa myös silloin, kun pyörä on lastattu retkeilyvarusteilla.

Leveän alaotteen tarjoava Pelago Outback Drop -ohjaustanko ja 40mm leveät Schwalbe G-One -renkaat tuovat ajoon vakautta ja varmuutta myös epätasaisessa maastossa.

Laadukas Shimano Tiagra 2x10 -vaihteisto varmistaa sopivan välityksen aina jyrkimmistä nousuista nopeille maantieosuuksille. Mekaaniset TRP Spyre -levyjarrut ovat helpposäätöiset ja tehokkaat.

Stavanger Outback on viimeistelty tubeless-valmiilla vanteilla, tyylikkäillä mustilla osilla ja säänkestävällä satulalla.

Muiden Pelago-pyörien tapaan myös Stavanger Outbackin voi varustaa sekä etu- että takatarakoilla. Saatavilla myös runkosettinä.

 • Retkipyörä vaihtelevaan maastoon

 • Aktiivinen ajoasento

 • Pitkille ja keskipitkille matkoille

 • Varustettu levyjarruilla