logo1.png
 
 

Tähtipyörä on kotimaista laatua ja ne valmistetaan suomalaisessa polkupyörätehtaassa yli 100-vuoden kokemuksella.

Tähtipyörä on suunniteltu suomalaisille ja Suomen olosuhteisiin. Voit nauttia pyöräilystä sekä vapaa-aikana että työmatkoilla. Koeaja - tunnet sen heti omaksesi! Suomessa valmistettu Tähtipyörä on varmasti luonnollinen valinta!

Tähtipyörän pyörämallistossa on huomioitu tarkoin perinteiset arvot lisättynä nykypäivän turvallisuus ja laatuvaatimukset.

Mallisto kattaa:

  • Citypyörät päivittäiseen ajoon
  • Hybridipyörät päivittäiseen ajoon ja pidemmille matkoille
  • Lasten ja nuorten pyörät

 

slide3.jpg
slide2.jpg
slide1.jpg
 

Wega 24,0 C 28" Claris 24-v

Miesten 24-vaihteinen hybridipyörä laadukkaalla Shimano Claris vaihteistolla. Claris on Shimanon parhaimpia tuotesarjoja jossa vaihdevivut, etu- ja takarattaat ja vaihteisto ovat parasta luokkaa. Pyörässä on kevyt ja kestävä alumiinirunko, alumiiniset non slip polkimet, tavarateline, säädettävä ohjaustanko, hyvä istuin, mukavat kädensijat, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Pyörä sopii erinomaisesti päivittäiseen ajoon ja pidemmille matkoille.

 
 

Wega 823 3-v

3-vaihteinen täysin varusteltu naisten kaupunkipyörä. Matalan ja modernin rungon takia pyörään on helppo nousta. Pyörässä on kevyt runko, non slip polkimet, säädettävä ohjaustanko, mukavat kädensijat, pehmeä istuin, kori, tavarateline, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Pyörä sopii erinomaisesti päivittäiseen ajoon tai vaikkapa pitkälle retkelle.

 
_mg_6363.jpg
 

Sähköavusteinen 7-v

Sähköpyörällä mäet ja pidemmät matkat tuntuvat lyhyiltä. Keskimääräinen ajomatka täydellä akulla 40-70 km. Avustustasot 5 kpl.
Moottori 250W esilentIo, akku 36,3V 10Ah(363Wh) SAMSUNG SDI lithium-ion. Latausaika noin 5-6 tuntia.

Pyörässä on 7 vaihdetta, kevyt ja kestävä alumiinirunko, valot edessä ja takana, tavarateline, jousitettu istuin, säädettävä ohjaustanko, ergonomiset kädensijat, ruostesuojattu ketju, hyvät jarrut ja hyvä lukko. Kuvan kori on lisävaruste.

Tulevaisuus on tässä ja nyt.

 
_mg_6716.jpg
_mg_6720.jpg
 

Capella 3-v

Capella 3-vaihteinen luksusmalli on tarkoitettu päivittäiseen ajoon. Mukavuus on tärkeää pyöräillessä. Capella on kätevästi varustettu korilla ja tavaratelineellä jossa on hameverkko, sekä mukavalla säädettävällä ohjaustangolla, jousitetulla istuimella ja laadukkailla kädensijoilla jotka yhdessä tekevät pyöräilystä kevyttä. Pyörässä on myös etuvalo ja hyvä lukko.

 
 

Wega Premium 3-v

Tummansininen 3-vaihteinen tyylikäs miesten pyörä. Pyörässä on säädettävä ohjaustanko, etu- ja takavalo, jousitettu istuin, alumiinrunko, tavarateline, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko.

 
_mg_6411.jpg
 

Capella 7-v

Capella 7-vaihteinen suosittu luksusmalli on tarkoitettu päivittäiseen ajoon. Mukavuus on tärkeää pyöräilessä. Capella on kätevästi varustettu korilla ja tavaratelineellä jossa on hameverkko, sekä mukavalla säädettävällä ohjaustangolla, juositetulla istuimella ja laadukkailla kädensijoilla jotka yhdessä tekevät pyöräilystä kevyttä. Pyörässä on myös etuvalo ja hyvä lukko.

 
 

STRÖMSÖ 3-V

Tähtipyörä Oy uusin pyörä, Strömsö, on tarkoin valmistettu laadukkaista osista Suomessa. Mukavuus on tärkeää pyöräillessä. Strömsö on kätevästi varustettu korilla ja tavaratelineellä, sekä mukavalla säädettävällä ohjaustangolla, jousitetulla istuimella ja laadukkailla kädensijoilla jotka yhdessä tekevät pyöräilystä kevyttä. Pyörässä on myös dynamolla toimiva etuvalo ja turvallinen runko lukko.

 
str_ms_1a_2.jpg
_mg_7268_3.jpg
 

Elegance 20" lastenpyörä

Puhtaan valkoinen 3-vaihteinen lastenpyörä. Pyörässä on kori, tavarateline, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Pyörä on laadukas ja tukeva mutta kevyt. Sopii erinomaisesti ensimmäiseksi pyöräksi.

 
 

Elegance 24" juniorpyörä

Puhtaan valkoinen Elegance on värikäs 3-vaihteinen pyörä. Pyörä on laadukas ja tukeva mutta kevyt. Pyörässä on kori, tavarateline, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Sopii hyvin lapsesi toiseksi pyöräksi.

 
 

SUB 243 24" juniorpyörä

SUB 243 on kestävä 3-vaihteinen pyörä. Pyörä on laadukas ja kevyt. Pyörässä on tavarateline, ohjaustangon korkeussäätö, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Sopii hyvin lapsesi toiseksi pyöräksi.

 
sub_243_nro_496_musta.jpg
 

SUB 7,0 24" tai 26" juniorpyörä

SUB 7 on jousitettu 7-vaihteinen musta pyörä. Pyörässä on alumiinirunko joka tekee siitä kevyen ja kestävän. Pyörässä on ohjaustangon korkeussäätö, ruostesuojattu ketju ja hyvä lukko. Sopii hyvin lapsesi toiseksi pyöräksi.